top of page

OPENDEURDAG

Welkom! We kijken er naar uit je te ontmoeten op onze opendeurdag.

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak: elk gezin wordt individueel rondgeleid door een van onze leerkrachten.

Voor wie?

De focus tijdens de opendeurdag van zaterdag 2 maart is de eerste graad. Zit je in de lagere school, dan leiden we je graag rond samen met je gezin. We raden je aan om hiervoor een afspraak te maken. Zo kan je de school en alle richtingen die wij aanbieden, rustig ontdekken.

Ook zonder afspraak kan je bij ons terecht op zaterdag 2 maart. Hou er dan rekening mee dat je bezoek mogelijk iets langer kan duren.

Vanaf het 3e jaar

Wil je graag starten in onze school vanaf het derde jaar, dan verwijzen we je graag naar het infomoment op donderdag 16 mei van 18.30 tot 20.30 u. Hier geven we meer uitleg over alle studierichtingen vanaf de tweede graad.

Uiteraard ben je ook welkom op zaterdag 2 maart om al eens kennis te maken en de sfeer op te snuiven. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. 

Oud-leerlingen en oud-leerkrachten

Ook jullie zijn van harte welkom! Jullie kennen de weg in onze school en hoeven geen afspraak te maken. We kijken er naar uit jullie terug te zien.

Praktisch

Er is voldoende parkeergelegenheid op de parking aan de Kouterstraat. Je kan de school binnen via de zwarte poort in de Kruineikestraat.

Elke rondleiding duurt ongeveer een uur. De laatste rondleidingen starten om 17.00 u.

Doorheen de dag geven enkele leerlingen een akoestisch optreden in het muzieklokaal op de benedenverdieping. 

Tot gauw, we kijken uit naar je komst!

Inschrijven voor het volgende schooljaar 2024-2025

Inschrijven in 1A of 1B

Voor inschrijvingen in 1A en 1B kan je enkel inschrijven via het gezamenlijk digitaal aanmeldsysteem. Aanmeldingen starten op maandag 25 maart om 14 u.

Vragen ivm het aanmeldingssysteem kan je mailen naar info@aanmelden.school. Je kan het aanmeldingssysteem ook telefonisch bereiken.

​Inschrijven vanaf het tweede jaar voor nieuwe leerlingen

​De inschrijvingen voor nieuwe leerlingen in de hogere jaren starten op 16 mei 2024 om 18 u. Concrete info volgt.

Herinschrijven

Leerlingen die in het huidige schooljaar al bij ons school lopen, worden eind juni bevraagd om hun inschrijving voor het komende schooljaar te bevestigen. Zij hoeven op dit moment geen actie te ondernemen.

bottom of page