top of page

Wanneer is de pedagogische studiedag, Barcelonareis of het oudercontact? Met behulp van de jaarkalender krijgt u een overzicht van alle geplande activiteiten van het schooljaar. Voor een gedetailleerde kalender per klas of leerling kan u terecht op de elektronische leeromgeving.

KALENDER

INSCHRIJVEN

Inschrijvingen in de loop van het schooljaar gebeuren enkel op afspraak. Neem eerst contact op met de school. 

Voor het aanleveren van werk- en huurboeken werken we samen met schoolboekendienst Lichtvis. 

BOEKEN

Op Sint-Angela beschikt elke leerling over een eigen laptop.

LAPTOPPROJECT

Welke buslijnen stoppen er aan Sint-Angela Tildonk? Hoe weet ik welke bus ik moet nemen? Enkele handige tips en tools voor u samengebracht om onze school makkelijk te bereiken met de bus.

BUSVERVOER

Heb je een vraag voor het zorgteam? Nood aan een gesprek? Het zorgteam staat voor je klaar. In het permanentierooster zie je wanneer jouw zorgcoach bereikbaar is. 

ZORGTEAM

LOCATIE

Sint-Angela ligt in het landelijke Tildonk en is met de fiets of via een uitgebreid aanbod aan bussen gemakkelijk bereikbaar vanuit Haacht, Herent, Leuven en regio Kampenhout. 

Wanneer je als nieuwe leerling start op onze school, krijg je het schoolreglement. Elk jaar krijgt het schoolregelment een update. De wijzigingen worden in het begin van het schooljaar besproken met je klassenleraar. Je kan het huidige schoolreglement steeds online raadplegen. Indien gewenst, kunnen we dit ook op papier bezorgen. Bij het schoolreglement horen ook bijlages: onder andere de gedragscode voor computergebruik en de huurovereenkomst voor de laptop. Deze bijlagages vind je op het einde van het document.

SCHOOLREGLEMENT

GOK-VISIE

Het Gelijke Onderwijskansenbeleid (GOK-beleid) van onze school is erop gericht leerlingen die meer kansen nodig hebben deze kansen te geven. Lees hierover meer in onze GOK-visie.

PRIVACY

Onze school vindt uw privacy en de verwerking van uw gegevens heel belangrijk. Hoe wij hier mee omgaan vindt u hier.

bottom of page