logo_SAT.jpg

NUTTIGE INFORMATIE

Dagindeling

Elke schooldag start om 8.35 uur. Afhankelijk van de studierichting, eindigt een schooldag om 15.35 uur of om 16.25 uur. Op woensdag eindigen de lessen om 12 uur.

Kalender

Wanneer is de pedagogische studiedag, Barcelonareis of het oudercontact? Met behulp van de jaarkalender krijgt u een overzicht van alle geplande activiteiten van het schooljaar. Voor een gedetailleerde kalender per leerling kan u terecht op de elektronische leeromgeving.

Locatie

Sint-Angela ligt in het landelijke Tildonk en is met de fiets of via een uitgebreid aanbod aan bussen gemakkelijk bereikbaar vanuit Haacht, Herent, Leuven en regio Kampenhout. 

Busvervoer

Welke buslijnen stoppen er aan Sint-Angela Tildonk? Hoe weet ik welke bus ik moet nemen? Enkele handige tips en tools voor u samengebracht om onze school makkelijk te bereiken met de bus.

Inschrijven

Inschrijvingen in de loop van het schooljaar gebeuren enkel op afspraak. Neem eerst contact op met de school. 

Boeken

Voor het aanleveren van werk- en huurboeken werken we samen met boekenfondsservice Iddink. 

Schoolreglement

Wanneer je als nieuwe leerling start op onze school, krijg je het schoolreglement. Elk jaar krijgt het schoolregelment een update. De wijzigingen worden in het begin van het schooljaar besproken met je klassenleraar. Je kan het huidige schoolreglement steeds online raadplegen. Indien gewenst, kunnen we dit ook op papier bezorgen.

Privacy

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een nieuwe Europese verordening die regels oplegt waaraan overheden, bedrijven en alle andere organisaties moeten voldoen als ze persoonsgegevens verwerken.

Vanaf 25 mei 2018 is deze verordening in werking getreden. In onze school werken we volop aan de uitwerking ervan. Alle documenten hieromtrent kan u hier terugvinden zodra ze gefinaliseerd en goedgekeurd zijn.

Al uw vragen over de verwerking van persoonsgegevens op onze school en mogelijke datalekken kan u richten aan privacy@satildonk.be.

016 60 19 50

Kruineikestraat 5
3150 Tildonk
België

  • Facebook