Milieu Op School

logo_SAT.jpg

De toekomst van onze planeet is bedreigd.

 

Jongeren weten dat en willen er ook iets aan doen. Alleen is het niet altijd duidelijk hoe ze hun steentje kunnen bijdragen.

 

Onze school stapte daarom al in 2005 in het MOS-project. Dit project helpt om samen met het hele leerlingen- en leerkrachtenteam de school op te bouwen tot een milieuvriendelijke en duurzame school.

<p>Zin in een eerlijk&nbsp;en heerlijk tussendoortje? Je kan opnieuw elke dinsdag van 12.25 u. tot 12.40 u terecht in de Sint-Annazaal waar we&nbsp;producten van de&nbsp;wereldwinkel verkopen. Vrijwillige leerlingen en&nbsp;de MOS-raad staan je met de glimlach op te wachten!</p> <p>&nbsp;</p> <p>Voor info en sfeerbeelden over al onze activiteiten kan je terecht op onze <a href="http://www.facebook.com/satildonk/">Facebookpagina</a>.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Klik hier voor het <a href="http://www.satildonk.be/Website/?q=in-de-kijker-archief">archief </a>van de updates.<br /> <br /> &nbsp;</p>

Weet je niet wat te doen met je lege inktpatronen? Je kan ze nog steeds meebrengen naar school en in de inzamelbox in het liftlokaaltje op de gelijkvloerse verdieping leggen.

 

Met deze actie van de MOSgroep (Milieu Op School) willen we bijdragen aan de vermindering van de steeds maar groeiende afvalberg. De actie loopt tot het einde van het schooljaar!

<p>Op maandag 15 februari 2016 maakte de MOSraad ons warm voor het&nbsp;klimaatprobleem van onze planeet.</p> <p>De thermostaat werd lager gezet en de&nbsp;leerlingen die in de leukste en gekste winteroutfit naar school kwamen, ontvingen een&nbsp;warme beloning. Zij trotseren voortaan de kou met een op maat gebreide sjaal van&nbsp;mevrouw Gazia!</p> <p>&nbsp;</p>

016 60 19 50

Kruineikestraat 5
3150 Tildonk
België

  • Facebook