top of page
44.png

MUZIEK OP SCHOOL

In Sint-Angela Tildonk zit heel wat talent tussen de leerlingen en de leerkrachten. Onze artiesten krijgen de kans hun podiumtalent te ontwikkelen en te tonen aan een publiek.

MUZIEK TIJDENS DE MIDDAGPAUZE

Muziek tijdens de middag geeft leerlingen de kans om ook op school hun muzikale talent verder te ontwikkelen en de techniek erachter te leren kennen. De artiesten worden gestimuleerd om samen te spelen, want samenspel is plezant.

Gitaarles2.jpg

GITAARLESSEN

Er zijn wekelijkse gitaarlessen waarin de leerlingen de basis-akkoorden leren. Dit is pop/rock-gitaar. Ze leren hierbij ook samen te spelen.

ZANGSESSIES

De leerlingen kunnen wekelijks komen zingen. Ze kiezen zelf wat ze zingen en ze krijgen coaching op hun zang. Ze leren ondertussen ook om op een podium te staan en een microfoon te gebruiken. 

Zang2.jpg
Repetitiekot2.jpg

REPETITIEKOT

Naast zangsessies en gitaarlessen is het muzieklokaal in de middag ook een open repetitiekot. Leerlingen mogen hier vrij muziek spelen onder coaching van de muziekleerkracht. Zowel solisten als bandjes zijn welkom om te jammen. 

SAT-ON-STAGE

In Sat-on-Stage krijgen de leerlingen de kans om hun podiumtalenten aan het publiek te tonen. Ze worden hierin gecoacht.

 

Heb je podiumvrees? Geen zorgen, ook daarin word je begeleid. Artiesten worden ook begeleid in podiumvaardigheden en in het gebruik van audio-techniek. 

Er zijn georganiseerde optredens, maar de leerlingen kunnen ook zelf initiatief nemen om een optreden op school te doen. Tijdens audities en repetities worden de leerlingen begeleid om het beste van zichzelf te geven.

Naast de artiesten op het podium, is er ook talent nodig backstage. Zowel voor de inkleding (het decor) als voor podiumtechniek (boxen, mengpaneel, kabels, …).

bottom of page