top of page
3.png

SPORT OP SCHOOL

Iedereen weet dat bewegen super belangrijk is. Daarom willen wij op onze school niet alleen inzetten op de techniciteit van sport maar zeker ook op de beleving.

Onze knappe en moderne zaal zorgt voor een toplocatie om te sporten. Bovendien worden de komende jaren ook de buitenterreinen volledig aangepakt en heel sportief ingericht. Hierdoor zullen er nog meer mogelijkheden bijkomen om je sporthart op te halen!!

LESSEN LO

IMG-20210115-WA0002.jpg

Op onze school krijg je tijdens de lessen lichamelijke opvoeding een ruim en gevarieerd aanbod aan sporten. We willen je laten proeven van sport en beweging in verschillende disciplines.

 

Een kleine greep uit de thema’s:  voetbal, dans, speerwerpen, conditie, verspringen, basketbal, volleybal, american football, baseball, ultimate frisbee, toestelturnen, minitrampoline, fitness, badminton, …

SPORTDAG

Sportdagen mogen niet ontbreken!

 

Voor elk leerjaar wordt er een sportdag op maat georganiseerd. Niet alleen je LO-leerkracht, maar ook alle andere leerkrachten nemen graag deel aan deze super leuke dag!

 

Klimmen, kajakken, avonturenwandeling, fitness, schaatsen, bowling, … alle mogelijkheden worden benut.

 

IMG_20210115_144613.jpg

MIDDAGSPORT

Ook tijdens de middag kan je nog extra komen sporten als jij daar zin in hebt!

 

Zaalvoetbal of basketbal, netbal of badminton, samen met de LO-leerkrachten worden er vrije momenten en ook kleine competities georganiseerd.

Onze school kaapte trouwens al prijzen weg bij de danscompetitie van MOEV: Dansfollie.

Bij naschoolse sporten zoals de scholenveldloop, dans, voetbal,…  kan je ons ook terugvinden.

bottom of page