8.png

INSCHRIJVINGEN

Inschrijven in het huidige schooljaar 2021-2022

Voor inschrijvingen in de loop van het schooljaar neem je altijd eerst telefonisch contact op met de school. We maken dan een afspraak met jou voor een intakegesprek. Pas na dit gesprek kunnen we eventueel overgaan naar een inschrijving.

Breng de volgende documenten mee voor je inschrijving:

  • je identiteitskaart of Kids-ID;

  • je laatste rapport van het vorige schooljaar mét je behaalde attest of getuigschrift;

  • je laatste rapport van het huidige schooljaar.

Inschrijven voor het volgende schooljaar 2022-2023

Inschrijven in 1A of 1B

Voor inschrijvingen in 1A en 1B kon je enkel inschrijven via het gezamenlijk digitaal aanmeldsysteemDe aanmeldperiode is afgelopen.
Op 5 mei worden de plaatsen verdeeld en ontvang je een bericht.

 

Hierna moet je je toegewezen plaats bevestigen door via het aanmeldsysteem op "Inschrijving afronden" te klikken. Pas dan is je inschrijving definitief. U heeft hiervoor de tijd tot 2 juni 2022. Log in op je account en ga naar "Inschrijving afronden".

Wie geen gebruik maakte van het aanmeldingssysteem kan zich vanaf 9 mei 2022 inschrijven op de nog vrije plaatsen in onze school. Hierbij geldt de chronologie. Ook hier maakt u gebruik van aanmelden.school. Meer info vindt u via hun website - vrije inschrijvingen.

Vragen ivm het aanmeldingssysteem kan je mailen naar info@aanmelden.school. Je kan het aanmeldingssysteem ook telefonisch bereiken.

Inschrijven vanaf het tweede jaar

Leerlingen die in het schooljaar 2021-2022 al bij ons school lopen, worden eind juni bevraagd hun inschrijving voor volgend schooljaar te bevestigen. Zij hoeven op dit moment geen actie te ondernemen.

De inschrijvingen voor de hogere jaren voor nieuwe leerlingen starten op 9 mei 2022 om 10u. Vanaf dan zal je je via deze website online kunnen voorinschrijven.

Stap 1: vanaf 9 mei meld je je via de knop "voorinschrijving" aan in het juiste jaar en richting.

Stap 2: je bezorgt ons alle nodige documenten (attest en laatste rapport schooljaar 2021-2022) via mail naar info@satildonk.be.

Stap 3: indien je aanmelding administratief in orde is en er nog vrije plaatsen zijn, dan bevestigen wij jouw aanmelding digitaal. 

Zeer welkom!

Praktische informatie

Ben je bij ons ingeschreven? Neem dan zeker een kijkje op de pagina met praktische informatie zodat je helemaal voorbereid aan het nieuwe schooljaar op Sint-Angela kan beginnen. Welkom!